Probleem: Als je zoekt in een gedeelde mailbox, met als scope huidige mailbox, dan vindt je niets, of niet de juiste items.

Oorzaak: De Exchange Server denkt dat je wilt zoeken in de primaire mailbox als je kiest voor zoeken in de huidige mailbox.

Workaround:

De gedeelde mailbox mag niet middels automapping toegevoegd zijn aan je account, voeg deze handmatig toe.

Er is een workaround om toch te zoeken, met als scope huidige mailbox, als je staat in de shared mailbox, door het volgende toe te voegen in het register:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Search

DWORD: DisableServerAssistedSeach, waarde: 1.